27 augusztus 2018

Az a bizonyos Parker album

Mindössze 17 éves volt, amikor középiskolai haverjával David (Dave) Goodman-nel elkészítette a 80's évek férfiainak szerelmes balladáit.


Immature (A Collection Of Love Ballads For The 80's Man)

Ez a csodálatos album tükrözte humorát, valamint zenei tehetségét is. A zongoránál egy igazi művész ült, aki csodálatos hangjával egyszerre nevettette és síratatta meg a közönséget.

Idézek egy youtube kommentből:
„ Együtt jártunk a középsuliba. Az utolsó, kötelező gyülekezőnél kijött és eljátszotta az osztály előtt ezt (Dead Ballerina) a zongorán. Senki se tudta, hogy ez fog történni, és amikor elkezdte a közönség annyira ellenséges volt, amennyire csak eltudod képzelni. Trey egy full, fehér szmokingban volt. Az előadás felénél a közönség már csak némán figyelt, majd a végén állva ünnepelték...aztán úgy sétált ki, mint egy főnök. "

(hu)"Halott Balerina", "Köpök a szerelmedre", "Szerelmes vagyok önmagamba", csak pár nagyszerű cím a kazettáról.

Néha, amikor meghallgatok egy-két számot az albumból (főleg a You Jerk című számot), akkor igazán elmélyülök a gondolataimban. A végén meg már csak mosolygok :)
Sajnos a 13 számból csak 8 van fent youtube-on, de így is megszerettette magát velem.

 Jobb oldalt a Multimédia, majd az Audio opciónál letudjátok tölteni ezt a pár számot.

Plusz itt van még egy beszélgetés, ahol Trey többet mesél erről. Trey az egész beszélgetés alatt idegesnek tűnt, szóval ne lepődjetek meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Olvasd el :)

Az első és mindig aktuális bejegyzés

South Park - Death