06 szeptember 2019

Orgazmo kapitány!

DVDA, unikornisok, hörcsög-stílus, orgazmerátor, mormonok, pornó, meg minden, ami szemnek-szájnak ingere.

Ez nem más, mint az Orgazmo /Spermafióka/
kibeszélő

Előző bejegyzés, ami még mindig bővülőben van :'D

Kiegészíteném most egy kicsit bővebben a régebbi Spermafiókás bejegyzésem, amiben többnyire az érdekességeket kezdtem el összefoglalni. Itt és most pedig az én véleményemet szeretném kifejteni.

Ma boldogan érkeztem haza a kollégiumból, hisz tudtam, hogy ma hatodika...ráadásul péntek...ÉS ORGAZMO! Uram. Atyám. What a wonderful day.
A filmet még pár éve fedeztem fel, mikor is megismertem jobban egy picit közelebbről a South Park világát vele együtt az alkotókat és azoknak filmjeit. Egy boldogabb világ tárult fel előttem, amikor is egyik (talán) szombati nap éjfélkor nekiálltam ennek a csodának. Azokban a hajnali órákban annyit röhögtem, hogy ne tovább.
A movie-t ezután egy-két ismerősömnek ajánlottam/néztem meg velük, ez kevés. És pedig annyira nagyszerű és egyszerű ez a trash/pornó/humor, hogy magába szippantja az embert, még hogyha akkora baromság is az egész.

De hát, mit is várunk a jó öreg Trey-től? A comedic géniusz a szintén comedic géniuszt Matt-et itt még egy kicsit háttérszerepbe "szorította", Stone lett Dave, a fénytechnikus, aki inkább fotografál, és folyvást Parker seggén járatja az eszét. Bár a filmben nincs különösebben szorosabb kapcsolatuk, mint mondjuk a Basebolondokban, de a DVD-kommentáron idéznék egy érdekes szöveget, ami a filmben 45:17 másodpercnél hallható- Trey:"Ez volt az a momentum, amikor rájöttünk, hogy Matt és én szexuálisan vonzódunk egymáshoz." Viccet félretéve, nehéz komolyan venni bármelyiküket is. Mesélhetnék én még a "szokásaikról", de azt majd egy külön posztban, ha lesz rá igény :).

Parker a mormon, Joe Young/hirtelen lett pornósztár főszerepét kapta, barátjuk Dian Bachar és Toddy Walters is szerepet kapott akiket korábban a Cannibal!-ból ismerhettünk meg. Bachar Ben/Chodaboy szerepe egyaránt fontos. Ott van a szintén másik (real life) pornósztár, aki szakmájához méltán remekül alakít a filmben, Ron Jeremy.

Folyt. köv holnap!!! :D Addig kommentben várom a véleményeteket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Olvasd el :)

Az első és mindig aktuális bejegyzés

South Park - Death