19 augusztus 2020

Egy újabb nyár eltelt...

Sziasztok Bogyókák!

Régen nem volt bejegyzés, és huh, hát nagyon gyorsan elment ez a nyár! De attól függ milyen szempontból nézzük. Ha úgy, hogy mennyi idő van vissza a sulikezdésig, akkor rövid volt. Ha pedig úgy, hogy mennyit kell várni a South Park 24. évadára, akkor hosszú.

Július végén sajnos nem jutott semmi bejegyzés-ötlet a Basebolondok évfordulója alkalmából, mert szinte már mindent leírtam. Aki szemfüles volt az láthatta viszont, hogy tumblrre reposztoltam néhány bejegyzést ezzel kapcsolatban. :)

Augusztus 13-án pedig South Park 23 éves évforduló volt, ugyanazt leírhatom, mint az előzőnél :)

Haladunk előre és előre és semmi változás nem lesz (reméljük) az ősszel. 24. évad, Orgazmo évforduló, Trey születésnapja, Kannibál, és még sorolhatnám! Korábban már posztoltam a Spermafiókával kapcsolatban, hogy sikerült egy másikféle magyar kiadást szereznem és azon rajta vannak az extrák felirattal is. Szóval azon a hétvégén igyekszem feltölteni a behind the scenes-t és az interjúkat indavideóra, mivel eléggé ritka DVD, de tsss! Nem láttál semmit, ja és szigorúan 18+-os! :P

Ezenkívül sikerült a joglejárt, eredeti, Amerika Kommandó magyar kiadású DVD-t is megszereznem és még egyszer ezer köszönet az eladónak :)

Találkozunk a következő bejegyzésben! ;)

-wrtsnyrdck

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Olvasd el :)

Az első és mindig aktuális bejegyzés

South Park - Death